Döner Deri & 7Adımdaaşk Kimdir ? | Hakkımızda

Döner Deri & 7Adımdaaşk Kimdir ? | Hakkımızda

Hakkımızda

Döner Deri

1969 yılında kurulan Döner Deri imalat firması tüm Türkiye ve yurt dışına deri üretimi yapan sayılı firmalardan biridir. Döner Deri, ihracatta gerçekleştirdiği önemli projeler ile deri sektörüne büyük bir katkı sağlamaktadır. Ham deri imalatı ve saraciyelik (çanta, kemer, cüzdan, bavul) deri üretimleri gerçekleştiren Döner Deri, Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı olarak, hakiki deride nitelikli üretim hizmetlerini yılların deneyimiyle sunmaktadır.

Döner Deri, kendi imalathanesinde, saraciye grubu için yüksek kalitede üretim yapmakta, derilerin tabaklanması ve sepilenmesi faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Yüksek üretim kalitesi ile derilerin işlenmesi, tamburda ütülenmesi ve kurutulması, tasarım ve tekstilde kullanılır hale getirilmesinde başarılı çalışmalar yürütmektedir. Modern teknolojiyle donatılan üretim tesisleri sayesinde yüksek verimlilikte hizmet sunmaktadır.

Döner Deri ustaları, sanatkarlık ve ustalıkla, deri işlemelerinde yılların verdiği deneyim ile hizmet sunmaktadır. İmalathanelerde görev alan her bir çalışan derinin her aşamasında uzmandır.

7 Adımda Aşk Mağazacılık

7 Adımda Aşk, 1969 yılından bu yana %100 hakiki deri kullanılarak ürettiği ürünler ile ön plana çıkmaktadır. 7 Adımda Aşk Mağazacılık; müşterilerine, kaliteli üretim ve kaliteli işçilik ile yapılmış kaliteli ürünler sunmaktadır. Yenilikçi vizyon ve nitelikli işçilik misyonlarıyla önemli bir marka haline gelen 7 Adımda Aşk geniş ürün yelpazesi ile kaliteyi, modayı, şıklığı ve rahatlığı bir araya getirmektedir.

Hakiki deriden üretilen ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemerler ile şıklığın ve rahatlığın simgesi haline gelen 7 Adımda Aşk müşterilerine benzersiz ürünler sunmak için her sezona büyük bir aşkla hazırlanmaktadır.

7 Adımda Aşk, tasarladığı ve imalatını gerçekleştirdiği ürünler ile müşterilerinin mutluluğunu hedeflerken, güvenilir bir marka olarak müşteri memnuniyetinden hiçbir zaman ödün vermemektedir.

7 Adımda Aşk Mağazacılık Türkiye genelinde bulunan 12 satış mağazasıyla hizmet vermekte, www.7adimdaask.com üzerinden keyifli bir alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Etiketler: 7adimdaask, donerderi, hakikideri
Temmuz 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR